Projekty Badawcze - Granty zrealizowane
Wykaz projektów zrealizowanych na Wydziale Technologii Żywności w 2020 r.
KATEDRA INŻYNIERII i APARATURY PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
nr / typ projektu: |
1707 / PRELUDIUM |
temat: |
Właściwości reologiczne wodnych układów hydrokoloidów podczas przepływu rozciągającego |
kierownik: |
mgr inż. Kacper Kaczmarczyk |
termin realizacji: |
2016.02.25- 2020.02.24 |
KATEDRA PRZETWÓRSTWA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH
nr / typ projektu: |
1722 / MINIATURA |
temat: |
Badanie zmian zachodzących w ekstraktach mięsnych pod wpływem NO-syntazy i/lub argininy |
kierownik: |
dr inż. Marzena Zając, prof. UR |
termin realizacji: |
2019-11-07 - 2020-11-06 |
Projekty NCN Realizowane
Wydział Rolniczo-EkonomicznyWydział LeśnyWydział Hodowli i Biologii ZwierzątWydział Inżynierii Środowiska i GeodezjiWydział Biotechnologii i OgrodnictwaWydział Inżynierii Produkcji i EnergetykiWydział Technologii ŻywnościUniwersyteckie Centrum Medycyny WeterynaryjnejOśrodek Medycyny Eksperymentalnej i InnowacyjnejRedaktor strony: Katarzyna Chyłek