Projekty Badawcze - Granty zrealizowane

Wykaz projektów zrealizowanych na Wydziale Technologii Żywności w 2020 r.

 

KATEDRA INŻYNIERII i APARATURY PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

nr / typ projektu:  

1707 / PRELUDIUM

temat:  

Właściwości reologiczne wodnych układów hydrokoloidów podczas przepływu rozciągającego

kierownik:  

mgr inż. Kacper Kaczmarczyk

termin realizacji:  

2016.02.25- 2020.02.24

 

KATEDRA PRZETWÓRSTWA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH

nr / typ projektu:  

1722 / MINIATURA

temat:  

Badanie zmian zachodzących w ekstraktach mięsnych pod wpływem NO-syntazy i/lub argininy

kierownik:  

dr inż. Marzena Zając, prof. UR

termin realizacji:  

2019-11-07 - 2020-11-06

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków
rector[a]urk.edu.pl
NIP: 675 000 21 18    REGON: 000001815    ESP: /URKRAKOW/skrytka
  
© 2024 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Redaktor strony: Katarzyna Chyłek