Projekty Badawcze - Granty zrealizowane

Wykaz projektów zrealizowanych na Wydziale Technologii Żywności w 2017 r.

Nr i typ projektu

Temat

Kierownik

Termin realizacji

Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego

1856
OPUS

Opracowanie podstaw teoretycznych analizy in situ reologicznych wartości strukturalnych płynów spożywczych

prof. dr hab. Mirosław Grzesik

2014.03.20 - 2017.09.19

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków
rector[a]urk.edu.pl
NIP: 675 000 21 18    REGON: 000001815    ESP: /URKRAKOW/skrytka
  
© 2024 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Redaktor strony: Katarzyna Chyłek