Projekty Badawcze - Granty zrealizowane
Wykaz projektów zrealizowanych na Wydziale Technologii Żywności w 2017 r.
Nr i typ projektu |
Temat |
Kierownik |
Termin realizacji |
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego |
|||
1856 |
Opracowanie podstaw teoretycznych analizy in situ reologicznych wartości strukturalnych płynów spożywczych |
prof. dr hab. Mirosław Grzesik |
2014.03.20 - 2017.09.19 |
Projekty NCN Realizowane
Wydział Rolniczo-EkonomicznyWydział LeśnyWydział Hodowli i Biologii ZwierzątWydział Inżynierii Środowiska i GeodezjiWydział Biotechnologii i OgrodnictwaWydział Inżynierii Produkcji i EnergetykiWydział Technologii ŻywnościUniwersyteckie Centrum Medycyny WeterynaryjnejOśrodek Medycyny Eksperymentalnej i InnowacyjnejRedaktor strony: Katarzyna Chyłek